Синът на прессекретаря на  Путин Дмитрий Песков е служил във

...
Синът на прессекретаря на  Путин Дмитрий Песков е служил във
Коментари Харесай

Синът на Дмитрий Песков е служил във „Вагнер“ като артилерист

Синът на прессекретаря на  Путин Дмитрий Песков е служил във военната зона в Украйна в редиците на частна военна компания „ като елементарен артилерист “, съобщи Евгений Пригожин в диалог с военния сътрудник Александър Симонов, оповестен в канала на Telegram „ Callsign Bruce “.

„ От всичките ми познати, ще го кажа за първи път, от всичките ми познати, един човек, Дмитрий Сергеевич Песков, който преди време беше прочут като цялостен либерал, неговият наследник, който е живял част от живота си в Америка, в случай че не се неистина, или в Англия, пристигна и сподели: „ Вземи го като елементарен стрелец. Между другото той работеше безусловно прелестно като елементарен артилерист, до колене в тиня на „ Ураган “. Малко хора знаят за това “, сподели Евгений Пригожин.

Пригожин не назова името на сина на прессекретаря. Изглежда, че това е 33-годишният Николай Песков. Той живее във Англия от 90-те години на предишния век. От 2010 година до 2012 година служи в съветските стратегически ракетни сили, а от 2020 година е консултант на президента на Руската федерация по конен спорт. Пригожин не посочи интервал от време на военната работа на младия Песков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР